Dubinsko Pranje Tepiha

Naš tim je uvek spreman za akciju!

Održavanje životnog prostora čistim zahteva dosta napora i energije, međutim čak iako uložite dosta vremena u čišćenje tepiha i itisona u vašem stanu ili kancelariji, ne postoje garancije da ćete iz njih ukoliniti sve nečistoće. Profesionalne mašine i sredstva za dubinsko čišćenje tepiha koja koristimo čiste sve vrste tepiha i potpuno su neškodljiva za vašu porodicu i kućne ljubimce. Pažljivo biramo metode čišćenja u zavisnosti od materijala od kojeg je tepih napravljen. Ukoliko je u pitanju tepih koji je fiksiran za pod prostorije, naš rad ćemo prilagoditi prostoru u kojem se tepih nalazi kako bismo odstranili sve štetne materije i pružili Vam iskustvo potpune čistoće. Zadovoljstvo naših klijenata je uvek na prvom mestu, i zbog toga besplatno vršimo usluge preuzimanja i dostave tepiha.

Prezadovoljan sam brzinom i ekspeditivnoscu. Za svaku preporuku!

Nemanja Pavlovic

Prezadovoljan sam uslugom koja mi je pruzena od strane ove firme!Imao sam iskusva sa dubinskim pranjem, ali tek sada vidim na sta sve prosla ekipa nije obracala paznju. Iskrena preporuka!

Igor Milosevic

Kauc i krevet ekspresno dubinski ocisceni! Sve pohvale, preporucujem svima sa kucnim ljubimcem!

Milica Stefanovic

Fenomenalno! Krajnje profesionalni, namestaj bukvalno kao nov. Potpuno skinute fleke od prosute turske kafe sa belog materijala! 🙂 Sve moguce preporuke!

Gordana Petrovic