Dubinsko Pranje Nameštaja

Pomoćićemo Vam da obradujete svoju kuću

Ukoliko Vaša omiljena sofa, krevet ili kancelarijski nameštaj ne izgledaju prljavo na površini, to ne znači da u njima nema dubinskih nečistoća. Uz našu pomoć možete ukolniti tvrdokorne fleke ili najsitnije čestice prašine i grinja koje izazivaju alergijske reakcije iz svakog dela nameštaja koji svakodnevno koristite. Uklanjanjem sve prljavštine koja se vremenom taloži u nameštaju možete učiniti Vaše okruženje zdravijim za život i otkloniti potencijalne uzroke hroničnih alergijskih oboljenja. Ukoliko biste želeli da budete potpuno sigurni da je Vaš nameštaj besprekorno čist, kontaktirajte nas, a mi ćemo upotrebiti sva sredstva koja imamo na raspolaganju da on ponovo zablista.

Prezadovoljan sam brzinom i ekspeditivnoscu. Za svaku preporuku!

Nemanja Pavlovic

Prezadovoljan sam uslugom koja mi je pruzena od strane ove firme!Imao sam iskusva sa dubinskim pranjem, ali tek sada vidim na sta sve prosla ekipa nije obracala paznju. Iskrena preporuka!

Igor Milosevic

Kauc i krevet ekspresno dubinski ocisceni! Sve pohvale, preporucujem svima sa kucnim ljubimcem!

Milica Stefanovic

Fenomenalno! Krajnje profesionalni, namestaj bukvalno kao nov. Potpuno skinute fleke od prosute turske kafe sa belog materijala! 🙂 Sve moguce preporuke!

Gordana Petrovic